Personcentrerad omvårdnad 7,5 hp

Personcentrerad omvårdnad är ett begrepp som mer och mer blivit synonymt med god omvårdnad. Personcentrerad omvårdnad handlar om att se personen bakom sin sjukdom, symtom eller beteende, att se den vårdsökande personen som en fullvärdig människa. Utgångspunkten är hur den vårdsökande personen upplever sin situation, dennes intressen och behov och där dennes delaktighet i vården och sin egen hälsa är central.

Kursen vänder sig till dig som söker mer kunskap om personcentrerad vård, personcentrerad omvårdnad och ett personcentrerat förhållningssätt, i möten med vårdsökande inom t ex hemtjänst, äldreomsorg, sjukhusvård, vårdcentraler, etc.

Kursen ges som uppdragsutbildning

Vill du som arbetsgivare beställa kursen som uppdrag för att kompetensutveckla din arbetsgrupp eller enskilda medarbetare, kontakta Annica Herentz, annica.herentz@ju.se eller Björn Johnsen bjorn.johnsen@ju.se  för information och offert.

Sidan uppdaterad 2016-05-30

Kompetensutveckling / Uppdragsutbildning
Sidan uppdaterad 2016-05-30
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information